Маєте акаунт? Увійдіть
Вхід
увійти через
Вперше тут? Зареєструйтесь
Щоб долучитися до цієї події, обери свій план на платформі
Якщо виникли запитання, пиши нам на team@shurshannya.com.ua
Обрати планУ цьому майстер-класі ми зрозуміємо наскільки наше мислення впливає на наш рівень доходів, як наші переконання та внутрішні блоки можуть стати на заваді тому життю, про яке ми мріємо.
Ми проаналізуємо та усвідомимо:
Експерт
Саша Мельник - Я сама звичайнісінька дівчина, мама чудового хлопчика. Одного разу усвідомила, що навчитися заробляти більше і правильно розпоряджатися фінансами так само просто, як навчитися читати. Я не люблю, коли мене називають експертом, адже це додає такої собі офіційності та відчуття, що повторити мої кроки і виконати мої поради складно і не всі це можуть. Я, швидше, провідник до світу, де гроші - це не проблема та обов'язок, а можливості та свобода, те, що дасть відчуття впевненості у майбутньому, спокою та захищеності. Я - той, хто вже пройшов цим шляхом, починаючи із мінусів в гаманці та купи життєвих проблем. І, на своєму прикладі, хочу ділитися тим, з чого варто починати, яких помилок уникати, як взяти відповідальність на себе і почати діяти.
До профілю експерта5 відеоуроків із завданнями
УРОК 1. Алгоритм успіху. Усвідомлення
УРОК 2. Прийняте рішення
УРОК 3. Дія
УРОК 4. Оптимізація
УРОК 5. Збільшення доходів
Воркбук
Завантажуйте воркбук, який можна редагувати на комп’ютері.
Бонуси для плану “Макс+Спільнота”
Учасниці ексклюзивно отримують доступ до записів усіх подій, що відбувалися в спільноті.
Планування місяця
З експертом
Обговорення книги
Ми віримо у твою силу. І так само віримо, що навіть найсильнішим жінкам потрібне місце, де можна прийти і підзарядитися.
Тож пропонуємо тобі підтримку в тому, щоб виділяти на себе час, дбати про власну менталку, піднімати рівень енергії. Плекати квітку власної сили.
Підписка на “Пошуршимо?” це ще один крок до ресурсу, підсилення себе, енергії, вигрібання цієї реальності. Ми за легкість і простоту, але без втрати глибини.
Приєднуйся🫶
Вам також сподобаються майстер-класи