Маєте акаунт? Увійдіть
Вхід
увійти через
Вперше тут? Зареєструйтесь
Щоб долучитися до цієї події, обери свій план на платформі
Якщо виникли запитання, пиши нам на team@shurshannya.com.ua
Обрати планНа ефірі з Вікторією Кравчук — коучинею, КПТ-консультанткою та співавторкою календарів «Пошуршимо?» — поговоримо на тему:
«Мене достатньо: як прийняти себе і подружитися з власним перфекціонізмом».
Разом будемо шукати шлях прийняття себе, знижувати планку, де це потрібно і ставитися до себе з більшою підтримкою.
Експерт
Таня Пилипчук - Засновниця спільноти "Пошуршимо?" і її великий фанат. 6 років тому вирішила взяти 100% відповідальності за своє життя. З того часу планую і здійснюю проєкт своєї мрії. Я вірю, що ми завжди можемо обирати. І знаю, що наші вибори - це результат думок. Саме тому так важливо пізнавати себе і дослухатися. Бо там є усі відповіді.
До профілю експертаЕксперт
Вікторія Кравчук - Коучка, КПТ-консультантка, копірайтерка сенсів, есенціалістка. 13 років працювала з текстами, відредагувала 80+ книжок (психологія і саморозвиток), зокрема 2 видання «Простими словами» Марка Лівіна й Іллі Полудьонного. Пройшла через вигорання й свідомо обрала шлях до себе. Тепер допомагаю іншим відновлюватися. Була шоколатьє, робила корисні солодощі на замовлення. Slow living — не тренд, а мій спосіб жити в контакті з собою
До профілю експертаЧому нам можна довіряти
Підсилюємо українських жінок через:
Бонуси для плану “Макс+Спільнота”
Бібліотека 50+ МК
Особистий кабінет учасниці
Записи подій
Ми віримо у твою силу. І так само віримо, що навіть найсильнішим жінкам потрібне місце, де можна прийти і підзарядитися.
Тож пропонуємо тобі підтримку в тому, щоб виділяти на себе час, дбати про власну менталку, піднімати рівень енергії. Плекати квітку власної сили.
Підписка на “Пошуршимо?” це ще один крок до ресурсу, підсилення себе, енергії, вигрібання цієї реальності. Ми за легкість і простоту, але без втрати глибини.
Приєднуйся🫶
Вам також сподобаються майстер-класи