Маєте акаунт? Увійдіть
Вхід
увійти через
Вперше тут? Зареєструйтесь
Щоб долучитися до цієї події, обери свій план на платформі
Якщо виникли запитання, пиши нам на team@shurshannya.com.ua
Обрати планМайстер-клас про аналіз та побудову здорових стосунків з Анною Мельник. Тут ми розберемо:
Експерт
Анна Мельник - Я закінчила львівський національний університет ім. Івана Франка в 2015 році. Психологічну практику почала вести з 2013 року, працюючи волонтером на телефоні довіри. Це був дуже важливий досвід у моєму житті. Впродовж останніх 10 років регулярно відвідую конференції, семінари та тренінги для професійного зростання. Я сертифікована когнітивно-поведінкова консультантка. Зараз навчаюся у напрямку Майндфулнес. Веду інстаграм-блог про психологію, який читає 40 тисяч людей. Крім цього, маю освіту програміста (2006-2010 роки) та 7 років навчалася у художній школі. Впевнена, що саме поєднання таких різних напрямків роблять із мене психолога, який справді розуміє різних людей. Я захоплююся темою «Стосунки», і вважаю, що це та сфера життя, яка потребує роботи абсолютно усіх людей.
До профілю експерта6 відеоуроків із завданнями
УРОК 1. Здорові/Токсичні стосунки
УРОК 2. Власні кордони
УРОК 3. Конфлікти
УРОК 4. Маніпуляція
УРОК 5. Комунікація
Воркбук
Завантажуйте воркбук, який можна редагувати на комп’ютері.
Бонуси для плану “Макс+Спільнота”
Учасниці ексклюзивно отримують доступ до записів усіх подій, що відбувалися в спільноті.
Планування місяця
З експертом
Обговорення книги
Ми віримо у твою силу. І так само віримо, що навіть найсильнішим жінкам потрібне місце, де можна прийти і підзарядитися.
Тож пропонуємо тобі підтримку в тому, щоб виділяти на себе час, дбати про власну менталку, піднімати рівень енергії. Плекати квітку власної сили.
Підписка на “Пошуршимо?” це ще один крок до ресурсу, підсилення себе, енергії, вигрібання цієї реальності. Ми за легкість і простоту, але без втрати глибини.
Приєднуйся🫶
Вам також сподобаються майстер-класи